Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 13:32

کوکی پنیری نرم

کوکی پنیری نرم

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 40-45 عدد 

کره سرد 125 گرم

پنیر نرم (لاکتیکی) 100 گرم

آرد 150 گرم

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

آب سرد 1 قاشق سوپخوری

شکر 50 گرم 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره، پنیر و آرد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان درآید.

سپس زرده تخم‌مرغ و آب سرد را به آن بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

آن‌گاه خمیر فراهم کرده را در کاغذ آلومینیوم بگذارید و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.

سپس فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید و با برشگری به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.

حالا خمیر را از وسط تا کنید و رویش شکر بپاشید و دوباره آن را تا کنید تا به شکل مثلث درآید.

روی خمیرها شکر بپاشید و روی سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بگذارید.

اکنون کوکی‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کوکی‌ها خنک شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیطرز تهیه کوکیشور و شیرینکوکی پنیری نرمکوکی پنیریدستور تهیه کوکی پنیری نرمروش تهیه کوکی پنیری تعداد بازديد: 396 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کوکی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است