Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:48

حلقه‌های پسته و لیمو

حلقه‌های پسته و لیمو

shooroshirin6

0 0

متوسط

20 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 150 گرم

 

آرد ذرت 100 گرم

 

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

 

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

کره 125 گرم

 

شکر 100 گرم

 

زرده تخم مرغ 2 عدد درشت

 

پوست لیموی رنده کرده 2 قاشق چایخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

پسته خرد کرده برای تزئین 180 گرم

 

مواد لازم برای تهیه آیسینگ:

 

آبلیموی تازه حدود 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شکر   250 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

آرد، آرد ذرت، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید و کنار بگذارید. آن‌گاه کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها، پوست لیمو و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مخلوط آرد را درون این مایه بریزید تا خمیر مناسبی حاصل شود. اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس آن را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

اینک سینی را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، رویش را با آیسینگ بیارائید و پسته بپاشید.

روش تهیه آیسینگ: آبلیمو را کم‌کم به پودر شکر بیفزائید و مخلوط کنید تا آیسینگ به غلظت مناسب برسد.

 

برچسب ها: شیرینی لیموییشیرینی حلقه ایحلقه‌های پسته و لیموحلقه های لیموییشیرینی پسته ای تعداد بازديد: 1922 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است