Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 10:39

بوشز با سیب

بوشز با سیب

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 عدد

 مایه خمیر۱ قاشق چایخوری

شیر ۱۰۰ میلی لیتر

شکر 60 گرم

پوست لیمو(رنده کرده) یک قاشق چایخوری

کره ۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد ۳۰۰ گرم

مواد لازم میانی:

سیب خرد کرده ۲۵۰ گرم

آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

شکر ۶۰ گرم

کشمش ۵۰ گرم

دارچین۱ قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ ۱ عدد

آشپزباشی - آرزو گنجی

قالب‌‌های تارتلت را به قطر ۱۲ سانتیمتر را چرب کنید. آنگاه مایه خمیر و شیر را در کاسة کوچکی مخلوط کنید، رویش را بپوشانید و ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا حباب‌هایی روی آن ظاهر شود.

سپس در ظرف بزرگی شکر، رنده پوست لیمو، کره و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و مایه خمیر ورآمده و آرد را بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود. و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

اینک خمیر را ۵ قسمت کنید و هر قسمت را با وردنه باز کنید و با برشگر به قطر ۱۲ سانتیمتر قالب بزنید.

خمیرها را کف قالب‌های تارتلت بگذارید و مواد میانی را بین آنها تقسیم کنید. اکنون روی مواد میانی را با خمیر بعدی بپوشانید و زرده تخم‌مرغ بمالید.

حالا آنها را در حدود ۲۰ دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود و بعد قالب‌ها را در سینی بگذارید.

اکنون بوشز سیب را به مدت تقریبی  در فر گرم کرده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: شیرینی پزیشیرینی فرانسویآشپزباشیآرزو گنجیبوشز با سیبشیرین های خانگیبوشز سیب تعداد بازديد: 1823 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است