Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 09:05

مافن شكلات و ادویه

مافن شكلات و ادویه

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌ نرم 100 گرم

 

شكر ‌ریز 125 گرم

 

شكر قهوه‌ای تیره 100 گرم

 

آرد 250 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

مخلوط ادویه 1 قاشق چایخوری  (میخك، هل، زنجفیل)

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

ماست خامه‌‌ای 150 میلی‌لیتر (دو‌سوم پیمانه)

 

شیر 5 قاشق سوپخوری

 

شكلات چیپسی 175 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

فر را با دمای 190درجه‌ سانتیگراد یا شماره‌ 5 اجاق گاز گرم كنید و قالب 21‌تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره، شكر و شكر قهوه‌ای را در كاسه‌ بزرگی بریزید و مخلوط كنید. آرد، بیكینگ‌پودر، پودركاكائو، نمك و ادویه را نیز باهم مخلوط كنید و كنار بگذارید.

سپس تخم‌مرغ‌ها، ماست خامه‌ای و شیر را به مخلوط كره و شكر بیفزائید و با قاشق فلزی بزرگی مخلوط كنید. حال مواد خشك را همراه با شكلات چیپسی درون مایه بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

اكنون مایه‌ به دست آمده را به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و مراقب باشید كه یك‌سوم از حجم كپسول‌ها خالی بماند. قالب را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 30-52 دقیقه، كیك‌ها را بپزید.

همینكه كیك‌های فنجانی خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید. 

 

برچسب ها: مافن شكلات و ادویهروش تهيه مافن شكلاتمواد لازم مافن شكلاتآموزش مافنمافن شكلاتتهيه مافن تعداد بازديد: 1590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است