Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 - 22:04

کرانچی عسلی

کرانچی عسلی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 24 عدد

کره 35 گرم

عسل 1 قاشق سوپخوری

کورن فلکس 60 گرم

پرک بادام 25 گرم

گلسه چری یا گیلاس کوکتل 55 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و  24  کپسول کوچک را در سینی شیرینی پزی بچینید. 

آن‌گاه کره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره آب شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کورن‌فلکس را به مخلوط کره و عسل بیفزائید و با قاشق هم بزنید.

حالا پرک بادام را نیز افزوده و مخلوط کنید. اکنون گلسه‌چری را خرد نمائید و آن را درون مایه فراهم کرده بریزید و مخلوط کنید. اینک مایهبه دست آمده را در کپسول‌ها بریزید و 10 دقیقه در فر قرار دهید. 

یادآوری: برای تهیه کرانچی عسلی، بهتر است از کپسول‌های ساخته شده از فویل استفاده کنید. چنانچه این نوع کپسول در دسترستان نبود، می‌توانید کپسول‌های کاغذی را در قالب مینی مافین قرار دهید و استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکرانچی عسلی تعداد بازديد: 397 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است