Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:30

قلب‌های سیاه و سفید

قلب‌های سیاه و سفید

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شكر 150 گرم

 

كره 250 گرم

 

پنیر خامه‌ای 120 گرم

 

اسانس وانیل یك‌دوم  قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 450 گرم

 

شكلات سیاه آبكرده  180 گرم

 

شكلات سفید آبكرده 180 گرم

آشپزباشی – مژگان فرهنگ

 

شكر، كره، پنیر خامه‌ای، وانیل و تخم‌‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً‌صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد را بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر قلب به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید خمیرها را با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و به مدت تقریبی 7-10 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینكه شیرینی خنك شد، نیمی از هر كدام را در شكلات سیاه و نیمه دیگر را در شكلات سفید فرو ببرید و روی فویل بگذارید تا شكلات سفت شود. حالا شیرینی را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: شکلاتآموزش شکلاتانواع شکلاتطرز تهیه شکلاتمواد اولیه شکلاتشکلات قلبیشکلات رنگی تعداد بازديد: 735 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است