Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 19:23

کرم ژله لیمو

کرم ژله لیمو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8- 10 نفر 

شیر عسلی 1 قوطی (حدود 400 گرم)

پنیر خامه‌ای 280 گرم

آب‌لیموی تازه 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

پودر ژلاتین یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری

شیر نارگیل 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

خامة صبحانه 500 گرم

پودر ژله توت‌فرنگی یا آلبالو 1پاکت (100 گرمی)

آب جوش 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آب سرد 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

آشپزباشی - افسانه ظروفی

قالب مناسب دسر را به گنجایش تقریبی یک و نیم لیتر اندکی چرب کنید و چربی اضافی آن را با هوله کاغذی آشپزخانه بگیرید.

آن‌گاه شیر عسلی، پنیر خامه‌ای و آب‌لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

سپس پودر ژلاتین را روی شیر نارگیل بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

حالا محلول شیر نارگیل و ژلاتین را به مایه پنیری افزوده و مخلوط سازید و بعد خامه را به آن بیفزائید (چنانچه کرم از نظرتان کم‌شیرین بود، می‌توانید 50 گرم پودر شکر به آن بیفزائید).

اکنون مایه فراهم کرده را در قالب دسر بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا کرم ببندد.

در این میان پودر ژله را با آب جوش مخلوط سازید و آب سرد را به آن بیفزائید.

اینک صبر کنید تا محلول ژله خنک شود و بعد آن را به آرامی روی کرم لیمو بریزید.

آن‌گاه دسر را دوباره در یخچال بگذارید و صبر کنید تا کرم ژله کاملا ببندد.

حالا کرم ژله را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی برگردانید و اطرافش را با خامه فرم‌گرفته بیارائید.

یادآوری

برای اطمینان از حل شدن ژله و شفاف شدن آن،‌ پس از مخلوط کردن پودر ژله و آب جوش، آن را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ذرات ژله کاملا در آب جوش حل شود.

برچسب ها: دسرطرز تهیه دسرآشپزباشیکرم ژلهشور و شیرینکرم ژله لیمودستور تهیه کرم ژله لیموروش تهیه کرم ژله تعداد بازديد: 178 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟