Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 12:01

دسر هویج و گردو

دسر هویج و گردو

shooroshirin7

0 1

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

پودر ژلاتین  3 قاشق چایخوری

 

آب هویج 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

شیر  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

زرده تخم‌مرغ  4 عدد

 

شكر 100 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

خامه ساده  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

گردوی برشته و خردكرده  50 گرم

 

مربای هویج  به میزان لازم

آشپزباشی- مریم امیری

 

پودر ژلاتین را روی آب هویج بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

آن‌گاه شیر را بجوشانید، زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید و به آرامی به شیرداغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید.

بعد از 2 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.

حالا پوست پرتقال، خامه، گردو و محلول ژلاتین را به مایه فراهم كرده بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون دسر را در 6 قالب كوچك به گنجایش تقریبی 150 میلی‌لیتر بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك دسر را برای پذیرائی، روی ظرف زیبائی برگردانید و با مربای هویج میل كنید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش دسردسر میوهدسر هویج و گردودسر هویجدسر گردو تعداد بازديد: 3498 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است