Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:50

پودینگ سیب و آلبالو

پودینگ سیب و آلبالو

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

 تخم‌مرغ 4 عدد

 

شكر 125 گرم

 

آرد 200 گرم

 

كره آبكرده 125 گرم

 

شیر 400 میلی‌لیتر

 

سیب پوست كنده و رنده كرده 2 عدد

 

آلبالوی هسته گرفته (كمپوت)200 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شوند. آن‌گاه آرد و كره را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس شیر را بتدریج اضافه كنید.

حالا سیب و آلبالو را به مایه اضافه كنید و آن را در قالب چربكرده به اندازه 20 × 25 سانتیمتر بریزید. اكنون پودینگ را به مدت تقریبی 35 دقیقه در فر گرم شده بپزید.

همینكه پودینگ خنك شد، آن را به برش‌های مربع شكل ببرید و همراه با توت‌فرنگی به سیخ‌های چوبی بكشید.

 

برچسب ها: پودینگ سیب و آلبالوپودینگ آلبالو و سیبپودینگ سیبپودینگ آلبالوپودینگ تعداد بازديد: 1359 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است