Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:05

مشکوفی

مشکوفی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

 مواد لازم:

شیر ......................۲ لیوان

شکر................. ۳ قاشق غذاخوری

نشاسته.................... ۳ قاشق غذاخوری

گلاب................... ۱ قاشق غذاخوری

وانیل............... نوک قاشق چایخوری

کره................ ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده................ ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

۱. شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.

۲. قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.

۳. وقتی شیر گرم شد کره، وانیل، گلاب وزعفران را اضافه کنید.

۴. باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.

۵. حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

۶. می‌توانید روی دسر را با میوه، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.

۷. برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آن‌ها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).

برچسب ها: دسردسر سنتیمسقطیمشکوفیطرز تهیه مشکوفیمشکوفی زعفرانیطرز تهیه مشکوفی زعفرانی تعداد بازديد: 960 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است