Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:41

لوت لاچ

لوت لاچ

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

برنج 150 گرم

 

شیر 1 لیتر

 

شكر 200 گرم

 

نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری

 

نشاسته برنج 2 قاشق سوپخوری

 

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- ماه منیر نوری

 

برنج را پس از شستن، با مقداری آب بپزید. آن‌گاه شیر و شكر را روی حرارت قرار دهید و بجوشانید. سپس برنج پخته و نشاسته‌ها را با شیر مخلوط كنید و دوباره بگذارید با هم بجوشد و غلظت پیدا كند. بعد از 4 عدد كاسه كوچك سرامیك یا نسوز (پیركس) برای گذاشتن داخل فر(تاون) استفاده ‌كنید و مایه را در آن‌ها بریزید.

اما از سر هر ظرف به اندازه یك سانتیمتر خالی باشد. داخل سینی عمیق‌ فر كه گنجایش كاسه‌های كوچك سرامیكی را داشته باشد، مقداری آب بریزید. ظرف‌های سرامیك را درون سینی آب در فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید. از شكر قهوه‌ای، روی هر كاسه مقداری بریزید. سپس زیر گریل فر قرار ‌دهید تا روی آن‌ها برشته و قهوه‌ای رنگ شود.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیماه منیر نوریلوت لاچآموزش لوت لاچروش تهیه لوت لاچمواد لازم لوت لاچ تعداد بازديد: 627 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است