Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:12

حلوای شیر عسلی

حلوای شیر عسلی

shooroshirin5

0 0

متوسط

25 نفر

مواد مورد نیاز

آرد 125 گرم

 

روغن مایع 60  میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شیرعسلی 230 میلی‌لیتر

 

زعفران حلكرده 3 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

آرد الك‌كرده را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا عطر خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند!

آن‌گاه روغن را بیفزائید و آرد را تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط شیرعسلی و زعفران را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون حلوا را در ظرف‌های كوچكی به گنجایش 1/5 قاشق سوپخوری بریزید و با پودر پسته و پودر بادام بیارائید.

یادآوری: شیرعسلی را از سوپرماركت‌ها تهیه كنید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسرآموزش حلواانواع حلواآموزش دسرحلوای محرمحلوای شیر عسلی تعداد بازديد: 1144 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است