Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 07:35

لوکوم کیوی

لوکوم کیوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

کیوی پوست کنده و پوره کرده  800 گرم

پودر شکر   160 گرم

نشاستۀ ذرت  70 گرم

آب   125 میلی لیتر( یک دوم پیمانه)

کره   1 قاشق سوپخوری

پودر ژلاتین   1 قاشق چایخوری

آب    45 میلی لیتر(3 قاشق سوپخوری)

دانۀ اناربرای تزیین   به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کیوی،پودر شکر،نشاسته،آب و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیط شود.

آن گاه دسر فراهم کرده را از روی حرارت بردارید.سپس پودر ژلاتین را با آب مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید و به دسر بیفزائید و هم بزنید.

حالا مایۀ فراهم کرده را در قالب چرب کرده به اندازۀ 10×26سانتیمتر بریزید و یک شب در یخچال قرار دهید تا سفت شود.اکنون دسر را با انار و گردو بیارائید.

برچسب ها: دسر میوه ایآشپزباشیآرزو گنجیلوکوم کیویمواد لازم برای تهیه لوکوم کیویدسر خوشمزه کیویدسر کیویدسر با انواع میوه تعداد بازديد: 234 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است