Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 04:46

حلوای کاسترد

حلوای کاسترد

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

 آب 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

 

پودر کاسترد یک دوم پیمانه

 

شکر 300 گرم

 

روغن جامد 30 گرم

 

پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری

 

بادام هندی خرد کرده 60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

یک دوم پیمانه از آب را با پودر کاسترد مخلوط کنید تا  صاف و یکدست شود. آن‌گاه شکر و باقیمانده آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. حالا پودر کاسترد حلکرده را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا گلوله نشود!

همینکه روی مایه حباب زد، نیمی از روغن را همراه با هل به آن بیفزائید و همچنان حلوا را هم بزنید تا زمانیکه از ظرف جدا شود. سپس باقیمانده روغن و بادام‌هندی را درون حلوا بریزید و آن را از روی حرارت بردارید.

اکنون حلوا را در قالب چربکرده بریزید و رویش را صاف کنید. اینک آن را یک ساعت در یخچال نگه دارید و بعد به اندازه دلخواهتان برش دهید و حلوا را با بادام‌هندی بیارائید.  

 

برچسب ها: آموزش حلواانواع حلواحلوای کاستردحلوا با پودر کاستردحلوا با کاسترد تعداد بازديد: 2693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است