Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 20:30

کرم شکلات و گیلاس

کرم شکلات و گیلاس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

گیلاس هسته گرفته 150 گرم

شکر 50 گرم

آبلیموی تازه 1  قاشق چایخوری 

پنیر خامه‌ای 115 گرم

پودر شکر 75 گرم

شکلات سفید آبکرده 75 گرم

پودر ژلاتین 1  قاشق سوپخوری

آب 3  قاشق سوپخوری

خامه فرم گرفته 150 گرم

پودر کاکائو 1  قاشق سوپخوری

شکلات چیپسی 3  قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم امیری

گیلاس ها را همراه با شکر و آبلیمو در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم 5 دقیقه بجوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. 

آن‌گاه پنیر خامه‌ای را همراه با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد شکلات سفید را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و آن را به روش بن‌ماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه پنیری بیفزائید و هم بزنید.

اکنون خامه فرم گرفته را نیز افزوده و مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه مایه فراهم کرده را سه قسمت کنید و یک قسمت را با پودر کاکائو و قسمت دیگر را با پوره گیلاس مخلوط سازید.

اینک هر سه قسمت را به ترتیب در 12 قالب به گنجایش 90 میلی‌لیتر بریزید و روی کرم را با شکلات چیپسی بپوشانید. آن‌گاه دسر را یک شب در فریزر نگه دارید و بعد آنها را برای پذیرائی، از قالب جدا کنید و با شکلات و گیلاس بیارائید

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریدسر تابستانیدسرهای خوشمزهکرم شکلات و گیلاسدسر با میوه تابستانی تعداد بازديد: 591 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است