Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 8 اسفند 1402 - 20:48

دسرپنير و خرما

دسرپنير و خرما

shooroshirin

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

پنير خامه‌اي..................200 گرم

خرماي هسته گرفته و پوره كرده............ 100 گرم

شير گرم ...........90 ميلي‌ليتر (حدود يك‌سوم پيمانه)

شكر .............100 گرم

عرق بهار نارنج................ 3قاشق چايخوري

آبليمو..............    يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر ژلاتين...............       1 قاشق چايخوري

آب سرد................. 2 قاشق سوپخوري

خرما............ براي تزئين به ميزان لازم

عسل براي تزئين.............2 قاشق سوپخوري

آشپزباشی- آرزو گنجي :

 

روش تهیه

پنير خامه‌اي را همراه با خرما در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آن‌گاه شير، شكر، عرق بهارنارنج و آبليمو را در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. سپس ژلاتين را روي آب بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد. اكنون همه‌ي مواد را با هم مخلوط كنيد و مايه‌ي فراهم كرده را در قالب‌هاي چربكرده‌ي دسر به گنجايش 150 ميلي‌ليتر بريزيد و دست‌كم 3ساعت در يخچال نگه داريد. اينك دسر را روي ظرف مناسبي برگردانيد و براي پذيرائي با خرما و عسل بيارائيد.

برچسب ها: دسرآموزش آشپزیدسر پنیر و خرمادسر خرماطرز تهیه دسر پنیر و خرما تعداد بازديد: 707 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟