Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:36

دسر طالبی با ژله‌ی بلوبری

دسر طالبی با ژله‌ی بلوبری

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر ژله‌ی بلوبری 1 بسته

 

آب جوش 2 لیوان

 

طالبی متوسط یك عدد

آشپزباشی

 

پودر ژله را در 2 لیوان آب جوش حل نمائید و صبر ‌كنید تا خنك شود. بعد مقداری از طالبی را برش دهید و با قاشق سوپخوری، تخمه‌های آن را جدا سازید، ولی مواظب باشید سوراخ نشود.

 اكنون به آرامی ژله‌ سردشده را داخل پوسته‌ طالبی بریزید و تكه‌ برش داده را روی طالبی بگذارید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ژله‌ داخل پوست طالبی سفت شود. حالا دسر را برش بزنید و میل كنید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیطرز تهیه دسرمواد اولیه دسردسر با طالبیدسر طالبیدسر طالبی با ژله‌ بلوبریدسر با ژله تعداد بازديد: 704 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است