Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:44

دسر انگور

دسر انگور

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 - 8 نفر

 آب انگور 450 میلی لیتر

شکلات سفید خرد کرده 175 گرم

آب طالبی 125 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

پودر ژلاتین 2  قاشق سوپخوری

وانیلین یک‌چهارم  قاشق چایخوری

خامه قنادی همزده و فرم گرفته  300 گرم

کیک اسفنجی  1 لایه هم اندازه قالب

آشپزباشی - مریم امیری

آب انگور و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید.

همین که شکلات آب شد، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

آن‌گاه پودر ژلاتین را روی آب طالبی بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید.

سپس محلول ژلاتین را به مخلوط آب انگور و شکلات بیفزائید و هم بزنید.

اکنون وانیلین و خامه را نیز به مایة ‌فراهم کرده افزوده و  مخلوط کنید و آن را در  قالب سلیکونی به گنجایش 1 لیتر بریزید.

حالا برش نازکی از کیک اسفنجی را روی آن قرار دهید و دسر را یک شب در فریزر نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اینک دسر را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بگذارید.

برچسب ها: دسر انگورآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزه تابستانیمواد لازم برای تهیه دسر انگورطرز تهیه دسر انگور تعداد بازديد: 1020 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟