Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 00:01

کرپ پرتقالی

کرپ پرتقالی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر

آرد 110 گرم

پودر شکر 40 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

کره آبکرده 30 گرم

شیر 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

مواد لازم میانی:

شکر 100 گرم

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

فیله پرتقال 50 گرم

خامه فرم گرفته 110 گرم برای تزئین

آشپزباشی - آرزو گنجی

در ظرف مناسبی آرد و پودر شکر را مخلوط کنید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، کره و شیر را درون آرد بریزید و با مفتول دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

اینک روی مایه فراهم کرده را بپوشانید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید. سپس تابه مخصوص کرپ را به قطر 20 سانتیمتر چرب کنید و آن را روی اجاق قرار دهید.

حالا هر بار قدری از مایه کرپ را در تابه بریزید و تابه را بچرخانید تا تمام سطح آن از مایة کرپ پوشیده شود.

همینکه یک طرف کرپ طلایی رنگ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلایی رنگ شود. اکنون کرپ‌ها را با مایه میانی پر کنید و با خامه بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کارامل شود.

آن‌گاه آب پرتقال را بیفزائید و سیروپ را بجوشانید تا اندکی غلیظ شود.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیآرزو گنجیکرپ پرتقالیدسر با میوه پاییزیمواد لازم برای تهیه کرپانواع کرپ های خوشمزه تعداد بازديد: 1234 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟