Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 6 خرداد 1398 - 17:59

چلیك مُحَلِبی

چلیك مُحَلِبی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

توت فرنگی 300 گرم

 

شكر 200 گرم

 

نشاسته 4 قاشق سوپخوری

 

آرد برنج 2 قاشق سوپخوری

 

شیر 1 لیتر

 

ژلاتین 4 قاشق چایخوری

 

بادام بوداده (برشته) 30 گرم

 

ورق ژلاتین 2عدد

 

خامه 100 میلی‌لیتر

آشپزباشی - ماه منیر نوری

 

توت فرنگی را بشوئید و با 50 گرم از شكر پوره كنید. آن‌گاه نشاسته، آرد برنج و شكر را با هم مخلوط كنید و داخل قابلمه بریزید. شیر را نیز بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.

 سپس روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید و غلیظ شود. حالا ژلاتین را- كه با دو قاشق آب و با حرارت غیرمستقیم حل كرده‌اید به مایه اضافه ‌كنید. پس از سرد شدن، خامه را نیز به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس در ظرف بلوری یا ظرف مناسبی كه برای دسر در نظر دارید، بریزید و در یخچال قرار ‌دهید. بعد از 4 ساعت،  پوره‌ توت‌فرنگی را روی آن بریزید و دوباره در یخچال بگذارید.

 برای تزئین، از بادام و خامه استفاده نمائید.

 

برچسب ها: دسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیآشپزباشیماه منیر نوریچلیك مُحَلِبیآموزش چلیك مُحَلِبیطرز تهیه چلیك مُحَلِبیانواع چلیك مُحَلِبیمواد اولیه چلیك مُحَلِبیدستور چلیك مُحَلِبی تعداد بازديد: 702 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است