Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 مهر 1397 - 23:54

پن‌کیک در سیخ چوبی

پن‌کیک در سیخ چوبی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 دوغ بی نمک دو قاشق سوپخوری+ دو قاشق چایخوری

 

تخم مرغ 2 عدد

 

عسل 2 قاشق چایخوری

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

روغن مایع 2 قاشق چایخوری

 

فندق آسیاب کرده 90 گرم

 

بیکینگ سودا یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

آرد 2 قاشق سوپخوری

 

موز له کرده یک چهارم پیمانه (1 عدد کوچک)

 

موز برای تزئین 2 عدد

 

مواد لازم برای تهیه سس شکلات:

 

خامه صبحانه 60 گرم

 

عسل 1 قاشق چایخوری

 

شکلات خرد کرده 100 گرم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

دوغ، تخم‌مرغ‌ها، عسل، وانیل، روغن، فندق، بیکینگ‌سودا، نمک و آرد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه پوره موز را بیفزائید و دوباره چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.

حالا تابه نچسب و مناسبی را روی اجاق بگذارید تا گرم شود و هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده، در تابه بریزید و دو طرف پن‌کیک‌ها را بپزید.

سپس پن‌کیک‌ها را برای پذیرائی، همراه با برش‌های موز درون سیخ چوبی بکشید و با سس شکلات فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس شکلات: خامه و عسل را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و شکلات را بیفزائید.

30 ثانیه صبر کنید و بعد سس را هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود و سس یکدستی حاصل شود.  

 

برچسب ها: پن کیکآموزش پن کیکپن‌کیک در سیخ چوبیپن کیک موزپن کیک با سس شکلات تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است