Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:43

پنكیك پر شده با پنیر و خامه

پنكیك پر شده با پنیر و خامه

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد  175 گرم

 

نمك  یك‌و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر 6 قاشق سوپخوری

 

وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شیر 250میلی‌لیتر

 

آب گازدار یك قاشق سوپخوری

 

مواد لازم میانی

 

كشمش 100 گرم

 

گردوی خردكرده 150 گرم

 

آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1عدد

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

خامه 3 قاشق سوپخوری

 

مارمالاد زردآلو 4 قاشق سوپخوری

 

دارچین نصف قاشق چایخوری

 

پودر هل نصف قاشق چایخوری

آشپزباشی- لیلا کردبچه

 

آرد، نمك، شكر و وانیل را در كاسه‌ای بریزید و با هم مخلوط كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر و آب گازدار را بیفزائید و با همزن دستی كمی هم بزنید تا مایه یكدست شود. سپس آن را از صافی رد كنید، روی آن را بپوشانید و ده دقیقه استراحت دهید.

كف تابه مخصوص پنكیك به قطر 15 سانتیمتر را كمی چرب كنید و هر بار قدری از مایه پنكیك در تابه بریزید و به آرامی بچرخانید تا همه‌جای آن را بپوشاند. همین كه یك طرف پنكیك پخت آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز طلائی رنگ شود. اكنون از مایه میانی روی هر پنكیك بمالید و رول كنید و كمی پودر شكر روی هر كدام بپاشید و میل كنید.

روش تهیه مواد میانی: همه مواد را داخل كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید.

یادآوری: می‌توانید پنكیك‌ها را به شكل گل رز بپیچید و روی نان تارت بچینید.

 

برچسب ها: شیرینیپنکیکآشپزباشیلیلا کردبچهپنكیك پر شده با پنیر و خامهآموزش پنکیکروش تهیه پنکیک تعداد بازديد: 619 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است