Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:30

کرم گل سرخ

کرم گل سرخ

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

 بادام آسیاب کرده 120 گرم

 

شیر  300 میلی لیتر (یک و یک چهارم پیمانه)

 

شکر 150 گرم

 

ژلاتین 8 ورق

 

گلاب 125 میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

 

خامه صبحانه 300 گرم

 

اسانس گل سرخ در صورت دلخواه 2-3 قطره

 

گل سرخ خشک برای تزئین به میزان لازم

 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب سلیکونی را به گنجایش یک لیتر چرب کنید. آن‌گاه بادام، شیر و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و بعد ژلاتین را بفشارید تا آب اضافیش گرفته شود و آن را به مخلوط شیر بیفزائید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

حالا بگذارید این مایه خنک شود و بعد گلاب و خامه را نیز به کرم افزوده و مخلوط کنید. اکنون اسانس را به کرم بیفزائید و آن را در قالب بریزید. اینک قالب را در فریزر بگذارید و یک شب صبر کنید.

آن‌گاه دسر را از قالب جدا سازید و آن را در ظرف مناسبی بگذارید. حالا کرم گل‌سرخ را در یخچال قرار دهید تا به آرامی از حالت یخ‌زدگی خارج شود و بتوانید آن را میل کنید. اکنون دسر را در صورت دلخواه با گل سرخ و ورق طلا بیارائید.

یادآوری: چنانچه از قالب‌های فلزی و یا شیشه‌ای برای تهیه این دسر استفاده می‌کنید، نیازی به گذاشتن آن در فریزر نیست! گذاشتن دسر در فریزر فقط در صورتیست که در قالب‌های سلیکونی تهیه شود.

 

برچسب ها: کرم گل سرخکرم گلروش تهیه کرم گل سرخآموزش انواع کرمکرم تعداد بازديد: 1307 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟