Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 مرداد 1398 - 19:54

بنانا اسپلیت

بنانا اسپلیت

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بستنی وانیلی 100 گرم

 

موز یك عدد

 

هلو به میزان لازم

 

توت‌فرنگی به میزان لازم

 

سس فصل یك قاشق سوپخوری

 

چوب شور به تعداد لازم

 

خامه برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی

 

بستنی را در بشقاب مخصوص بریزید. موز را از وسط به صورت افقی نصف كنید و آن‌ها را در دو طرف بستنی قرار دهید. بعد هلو را روی بستنی قرار دهید. و برای تزئین از توت‌فرنگی،سس فصل، چوب‌شور و خامه، استفاده كنید.

یادآوری: انواع كمپوت هلو در سس‌های فصل به عنوان پایه استفاده می‌شود و پودر میوه تعیین‌كننده‌ رنگ و مزه‌ سس‌فصل می‌باشد.

مثال: كمپوت هلو+ پودرمیوه‌ توت‌فرنگی= سس توت‌فرنگی

كمپوت هلو+ پودر میوه‌ طالبی= سس طالبی

 

برچسب ها: دسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیبنانا اسپلیتآموزش بنانا اسپلیتطرز تهیه بنانا اسپلیتدستور بنانا اسپلیتمواد اولیه بنانا اسپلیت تعداد بازديد: 768 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است