Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 06:48

کاچی چهارمغز

کاچی چهارمغز

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 100 گرم

کره  100 گرم

زعفران حلکرده غلیظ  1 قاشق چایخوری

انواع دانه‌های روغنی  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه شربت

شکر 100 گرم

آب 200 میلی‌لیتر

گلاب 50 میلی‌لیتر

پودر هل یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - کیان رنجبر

آرد را با کره در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید، به اندازه‌ای که بوی خامی آرد گرفته شود.

آن‌گاه شربت را آرام‌ آرام بیفزائید و با قاشق چوبی پیوسته آن را هم بزنید. سپس زعفران را اضافه کرده، حرارت را کاملا کاهش دهید.

اینک دانه‌های روغنی خردشده را اضافه کنید و مخلوط نمایید. اینک کاچی را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بکشید.

روش تهیه شربت: ابتدا شکر و آب را پس از مخلوط کردن روی حرارت قرار دهید تا کاملا به غلظت برسد. در انتها شربت را از روی حرارت برداشته، گلاب و هل را بیفزائید تا کاملا خنک شود.

برچسب ها: آشپزباشیکاچیکیان رنجبرکاچی چهار مغزدسر سنتی ایرانی تعداد بازديد: 507 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟