Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 06:34

چیز كیك طالبی

چیز كیك طالبی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

بیسكویت پودر كرده 200 گرم

 

كره آبكرده  75 گرم

 

آب طالبی 350 میلی‌لیتر

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 350 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته  200 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت 3 قاشق چایخوری

 

آب طالبی 300 میلی‌لیتر (یك‌ و یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – آرزو گنجی

4  قالب كمربندی را به قطر 9 سانتیمتر، با روغن مایع چرب كنید. آن‌گاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و خوب بفشارید. سپس قالب‌ها را نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید.

حالا نیمی از آب طالبی را در ظرف مناسبی بریزید، پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. اكنون پنیر خامه‌ای و پودر شكر را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه آبلیمو، باقیمانده آب طالبی و ژلاتین حل شده را بیفزائید و خوب مخلوط كنید. اینك خامه را اضافه كنید و مایه فراهم كرده را در قالب‌ها، روی بیسكویت بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از یك ساعت مواد رویه را روی چیزكیك بریزید و 4 ساعت دیگر در یخچال نگه دارید..

آن‌گاه چیزكیك را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید و با طالبی و خامه بیارائید.

روش تهیه رویه چیزكیك: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب طالبی را كم‌كم بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود. همینكه مایه خنك شد، آن را مصرف نمائید.

 

برچسب ها: چیز كیكچیز كیك طالبـــیانواع چیز كیكآموزش چیز كیكطرز تهیه چیز كیكدسر با طالبی تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟