Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 7 اسفند 1396 - 03:00

توپ‌های ژله و گل

توپ‌های ژله و گل

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 5 عدد

ژله آلوورا 2 بسته

آب‌جوش  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

گل رز مینیاتوری به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

داخل قالب‌های سلیکونی کروی شکل را اندکی با روغن مایع چرب کنید. آن‌گاه ژله را در کاسه مناسبی بریزید و آب جوش را به آن بیفزائید و هم بزنید.

سپس محلول ژله را روی بخار آب جوش قرار دهید و هم بزنید تا ذرات ژله کاملا حل شود. حالا قدری از آن را در قالب‌ها بریزید و قالب را در یخچال بگذارید تا ژله نیم بند شود.

اکنون گل‌ها را در قالب روی ژله بگذارید و دوباره اندکی از ژله را در قالب بریزید (ریختن همه ژله در قالب، موجب بالا آمدن گل‌ها می‌شود) و قالب را در یخچال قرار دهید تا ژله اندکی ببندد.

به همین ترتیب همه ژله را کم‌کم در قالب بریزید. اینک قالب را یک شب در فریزر بگذارید تا بتوانید براحتی ژله را از قالب جدا کنید. آن‌گاه ژله را در یخچال بگذارید تا به تدریج از حالت یخ‌زدگی خارج شود.

اکنون می‌توانید از این ژله‌ها برای آراستن میز پذیرائی‌تان استفاده کنید.

یادآوری: می‌توانید به جای گل،‌ از انواع میوه نیز بهره بگیرید.

برچسب ها: انواع دسرآشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه انواع ژلهژله آلووراژله و گل تعداد بازديد: 400 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است