Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 09:28

دسر پنیری با عسل و دارچین

دسر پنیری با عسل و دارچین

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

پودر شكر 55 گرم

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

آرد 225 گرم

 

آب سرد 2 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 50 گرم

 

عسل 225 گرم

 

پودر شكر 110 گرم

 

دارچین 2 قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 4 عدد 

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب‌های تارتلت را چرب نمائید. كره را با پودر شكر مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد را درون مایه بریزید و چنانچه خمیر خشك بود، آب سرد را به آن اضافه كنید. خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم‌سانتیمتر باز كنید و در قالب‌ها پهن كنید. اكنون آنها را در سینی بچینید و ده دقیقه در فر بگذارید تا خمیر نیم‌پز شود.

سپس قالب‌ها را از فر خارج كنید و مواد میانی را روی خمیر در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد، بپزید.

روش تهیه مواد میانی: پنیر، عسل، پودر شكر و دارچین را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرمواد اولیه دسردسـر پنیــریدسر با عسلدسر با دارچین تعداد بازديد: 1407 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است