Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 تیر 1398 - 16:44

قهوه با خامه پرتقالی

قهوه با خامه پرتقالی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

قهوه ترك 2 قاشق سوپخوری

 

شكر 4 قاشق سوپخوری

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

خامه پرچرب 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال  120 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده‌كرده برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- ژینوس نوروزی

 

قهوه، یك قاشق از شكر و آب را در قهوه جوش بریزید و مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا در اطرافش حباب‌هایی ایجاد شود. آن‌گاه بلافاصله از روی اجاق بردارید.

در این میان خامه و باقیمانده شكر را با همزن دستی یا برقی بزنید تا قدری فرم بگیرد. حالا پوست پرتقال را به آن بیفزائید. اكنون آب پرتقال را در دو لیوان بریزید، قهوه را بیفزائید و خامه را روی نوشیدنی بریزید و با پوست‌پرتقال بیارائید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر میوه ایآموزش دسرشیرینی پزیطرز تهیه دسرمواد اولیه دسردستور دسرژینوس نوروزیقهوه با خامهقهوه پرتقالی تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است