Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:04

شكلات مغز‌دار پسته

شكلات مغز‌دار پسته

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 60 عدد

پودر پسته 50 گرم

پودر شكر50 گرم

عسل 1 قاشق سوپخوري

وانيلين  به ميزان لازم

شكلات سفيد (آبكرده) 100 گرم

شكلات تلخ (آبكرده) 500 گرم

ماهنامه آشپزباشی - سعید بابا رحیمی

پودر پسته،‌ پودر شكر، عسل و وانيلين را در ظرف مناسبی بريزيد و مخلوط كنيد تا خمير شود. آن‌گاه شكلات سفيد را در قيف يك ‌بار مصرف بريزيد و نوارهای نازكی از آن را در قالب شكلات بكشيد.

سپس قالب را در يخچال بگذاريد تا شكلات سفيد ببندد. حالا شكلات تلخ را در قالب روی خطوط شكلات سفيد بريزيد و قالب را برگردانيد تا شكلات اضافی خارج شود و به اين ترتيب پوسته شكلات آماده شود.

اكنون از خمير پسته به اندازه يك فندق داخل هر پوسته شكلات بگذاريد و آن را قدری فشار دهيد تا صاف شود. سپس رويش را با شكلات بپوشانيد و قالب را دوباره در يخچال بگذاريد تا شكلات كاملاً ببندد.

اينك شكلات را از قالب درآوريد و برای پذيرائی، در ظرف زيبا و مناسبی بچينيد.

برچسب ها: انواع شکلاتآشپزباشیسعید بابا رحیمیشکلات مغزدار تعداد بازديد: 854 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است