Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 20:05

كرم هلو

كرم هلو

shooroshirin1

0 0

آسان

11 نفر

مواد مورد نیاز

پودر ژلاتین 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

 

آب  هلو 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 60 گرم

 

آبلیمو تازه 2 قاشق سوپخوری

 

زرده تخم‌مرغ 2عدد

 

خامه شیرین شده 250 گرم

 

كمپوت هلو 200 گرم

 

آب هلو 4 قاشق سوپخوری

 

نان روات یك عدد20×20 سانتیمتر

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

پودر ژلاتین را روی آب هلو (60میلی لیتر) بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه شكر، آبلیمو و زرده ‌تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

سپس كاسه را از روی حرارت بردارید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه خنك شود. حالا ژلاتین حلكرده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون خامه شیرین شده را قدری با همزن برقی بزنید تا سبك شود و فرم بگیرد.

حالا خامه راهمراه با هلوی خرد كرده به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید و آن را در قالب دسر به گنجایش تقریبی نیم لیتر و به قطر 15 سانتیمتر بریزید.

آن‌گاه نان رولت را به اندازه قطر قالب ببرید و با آب هلو مرطوب كنید و روی كرم بگذارید. سپس كرم را یك شب یا دست كم 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آن را روی دیس زیبا و مناسبی برگردانید.

اینك روی كرم را با میوه و برگ نعنا بیارائید.

یادآوری: برای تهیه نان رولت یك عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با یك قاشق سوپخوری شكر و یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را باهمزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری آرد به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید. حالا مایه فراهم كرده را در سینی 20 × 30 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

اكنون روی رولت را با سینی بپوشانید تا خشك نشود و پس از خنك شدن مصرف كنید.

 

برچسب ها: كرم هلوانواع کرمدسر با هلوطرز تهیه کرمطرز تهیه كرم هلومواد اولیه كرم هلو تعداد بازديد: 669 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است