Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 2 خرداد 1398 - 07:48

دسر تند پرتقالی

دسر تند پرتقالی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

شکر 110 گرم

نشاستة ذرت 6 قاشق سوپخوری

پودر زنجفیل یک‌سوم قاشق چایخوری

آب  250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب پرتقال طبیعی  500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آب‌لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز پرورده (پولی بی‌بر) 1 قاشق چایخوری

پودر پسته به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

روش تهیه

شکر، نشاسته، ذرت، زنجفیل، آب، آب پرتقال، آب لیموترش و فلفل قرمز را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود.

آن‌گاه دسر فر اهم کرده را در ظروف مناسب پذیرائی بریزید و با پسته بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر پرتقالیآرزو گنجیدسر تند پرتقالیدسر تندطرز تهیه دسر تند پرتقالیمواد لازم برای تهیه دسر پرتقالی تعداد بازديد: 291 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است