Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 14 اسفند 1402 - 22:29

ژلـــه میـــوه‌ای

ژلـــه میـــوه‌ای

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

 مــواد لازم:

 پكتین.............15 گرم

شكر ..............750 گرم

آب..............850 میلی‌لیتر

گلوكز...........150 گرم

پودر كرم تارتار ............. 5 گرم

اسانس و رنگ‌های خوراكی مجاز  .........3-2 قطره

طرز تهیه :

پكتین را با شكر مخلوط و به آب اضافه كنید و هم بزنید تا خوب حل شود. سپس روی گاز قرار دهید تا جوش بیاید. بعد از جوش آمدن، گلوكز و كرم تارتار را بیفزایید و دوباره هم بزنید تا جوش بیاید و كمی غلیظ شود. حالا به آن اسانس و رنگ دلخواه را اضافه نمایید. شكر و چند قطره آب را مخلوط و داخل سینی پهن كنید و روی آن را با قالب گود نمایید. ژله را داخل گودی بریزید و روی آن شكر بپاشید. بعد از خنك شدن، آن را از شكر خارج كنید.

 

نكته: پكتین را از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمایید.

برچسب ها: ژلهژله میوهایژله ویترینیطرز تهیه ژله ویترینیطرز تهیه ژله میوه ای تعداد بازديد: 1097 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است