Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 08:46

ژله با پاستا

ژله با پاستا

shooroshirin5

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

پاستای كاكائوئی 100 گرم

 

پودر ژله‌ی آناناس 1 بسته

 

كمپوت هلو  1 قوطی

 

خامه‌ی فرم‌گرفته 50 گرم

 

سس شكلات به مقدار لازم

آشپزباشی- مریم امیری

 

مقداری آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

سپس پاستای كاكائوئی را داخل آب جوش بریزید و بجوشانید تا بپزد و نرم شود.

حالا پاستا را در صافی بریزید و كمی آب ولرم روی آن بدهید تا لعاب پاستا گرفته شود.

اكنون پودر ژله را در یك لیوان آب جوش حل كنید.

بعد یك لیوان آب سرد به آن بیفزائید و داخل یخچال بگذارید تا ژله، نیم‌بند شود.

سپس ژله و پاستا را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب مناسبی بریزید.

قالب را 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه در ظرف مورد نظر برگردانید و هلو را اطراف آن بچینید.

كمی خامه‌ی فرم‌گرفته و سس شكلات هم روی آن بریزید و به مصرف برسانید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسرآموزش ژلهآشپزباشیژله با پاستاپاستای كاكائوئیسس شكلات تعداد بازديد: 616 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است