Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 08:58

دسر برنج هندی

دسر برنج هندی

shooroshirin5

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

زعفران سائیده 1 پینچ

 

شیرداغ 2 قاشق سوپخوری

 

كره 40 گرم

 

آرد برنج 55 گرم

 

پرك بادام 25 گرم

 

كشمش بیدانه 25 گرم

 

شیر 600 میلی‌لیتر

 

شیرعسلی 300 گرم

 

قیسی خرد كرده 10 عدد

 

هل سائیده 1 قاشق چایخوری

 

جوز هندی رنده كرده  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

گلاب 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تزئین

 

گردوی خرد كرده 25 گرم

 

قیسی خرد كرده 2 عدد

 آشپزباشی- سحر سامانی

 

زعفران را همراه با شیرداغ در ظرف مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه 2 قاشق چایخوری از كره بردارید و كره‌ی باقیمانده را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب كنید.

اینك آرد برنج، بادام و كشمش را به كره بیفزائید و 2 دقیقه تفت دهید. شیر را اضافه كنید، حرارت را به متوسط برسانید و مرتب هم بزنید تا حباب‌هائی روی شیر ایجاد شود.

حالا حرارت را كم كنید و دسر را 10-12 دقیقه بپزید تا قدری غلیظ شود. اكنون شیرعسلی و قیسی را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس زعفران حلكرده، هل، جوز هندی و گلاب را بیفزائید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید. كره‌ی كنار گذاشته را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

گردو را بیفزائید و تفت دهید تا قدری طلائی‌رنگ شود و روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود.

به همین ترتیب قیسی را تفت دهید و روغن اضافیش را بگیرید و كمی خرد كنید.

دسر را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید، رویش را با مغزها و قیسی خنك شده بیارائید و دست‌كم دو ساعت در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع دسرآموزش دسرشیرینی و دسردسر برنج هندیدسر برنجیدسر قیسیتزئین دسر تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است