Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:06

پودینگ شکلاتی

پودینگ شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4 نفر

شکر    100 گرم

آرد ذرت    2 قاشق سوپخوری

نمک    یک پینچ

شکلات خرد کرده    60 گرم

شیر     250 میلی لیتر(1پیمانه)

زردۀ تخم مرغ      2 عدد

کره     2 قاشق سوپخوری

وانیلین      یک چهارم قاشق چایخوری

خامۀ فرم گرفته    به میزان لازم

شکلات برای تزئین       به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

شکر،آرد ذرت،نمک،شکلات و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم،پیوسته هم بزنید تا کرم غلیظی به دست آید.

آن گاه کرم را از روی حرارت بردارید و زردۀ تخم مرغ ها را به آن بیفزائید و به سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد!

سپس کرم را دوباره روی حرارت ملایم بگذارید و 2 دقیقۀ دیگر هم بزنید.

حالا اجاق را خاموش کنید و کره و وانیلین را درون پودینگ بریزید و مخلوط کنید.

اکنون پودینگ را در ظرف های  مناسب دسر بریزید و همینکه خنک شد رویش را با خامۀ فرم گرفته و شکلات بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیپودینگ شکلاتیروش تهیه پودینگ شکلاتیروش تهیه انواع پودینگدسر خوشمزه شکلاتی تعداد بازديد: 207 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است