Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:11

دسـر توت‌فرنگی

دسـر توت‌فرنگی

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 100 گرم

 

پودر آگارآگار  8 گرم (حدود2 قاشق چایخوری)

 

پوره توت‌فرنگی 500 گرم

 

آبلیمو تازه 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابا رحیمی

 

آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط شكر و آگارآگار را به آن بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید. آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و آبلیمو را اضافه كنید و مخلوط سازید.

 سپس مایه فراهم‌كرده را در 4 قالب به قطر 10 و ارتفاع 3 سانتیمتر بریزید و دست‌كم 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا قدری سفت شود. حالا دسر را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود.

اكنون دسر توت‌فرنگی را برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی برگردانید و با خامه فرم گرفته بیارائید.

یادآوری: می‌‌توانید دور دسر را با نواری از خمیر فوندانت بیارائید.

 

برچسب ها: دسرانواع دسردسر توت فرنگیآموزش دسرطرز تهیه دسرمواد اولیه دسر تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است