Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:52

حلوای کدائف

حلوای کدائف

shooroshirin6

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

 شکر 200 گرم

 

آب 200 میلی لیتر

 

زعفران حلکرده 2 قاشق سوپخوری

 

گلاب 200 میلی لیتر

 

رشتة کدائف 160 گرم

 

کره 50 گرم

 

آرد 200 گرم

 

روغن مایع 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

کره 100 گرم

 

پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

شکر، آب و زعفران را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و شربت بجوشد. آن‌گاه گلاب را افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید. سپس رشتة کدائف را با کره (50 گرم) تفت دهید و کنار بگذارید.

حالا آرد را در مخلوط روغن و کره (100 گرم) با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ آن طلائی رنگ شود. اکنون پودر هل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اینک  مواد را از روی حرارت بردارید و پس از 5 دقیقه، شربت را کم‌کم به آن افزوده و حلوا را خوب هم بزنید. 

سپس اندکی از رشتة کدائف تفت داده را برای تزئین کنار بگذارید و باقیمانده‌اش را با حلوا مخلوط کنید. همینکه حلوا خنک شد، به آن فرم دهید و با کدائف و پسته بیارائید.

 

برچسب ها: انواع حلواحلوای کدائفحلوا با رشته کدایفروش تهیه حلوای کدایفرشته کدائف تعداد بازديد: 992 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است