Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 مرداد 1397 - 10:44

دسر هل، گلاب و زعفران

دسر هل، گلاب و زعفران

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 نفر

چاي ارل گری ٤ عدد کیسه‌ای

آب جوش ٣٠٠ ميلي ليتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

عسل يا شربت درخت افرا  (میپل سیروپ) ٢ قاشق چايخوري

زرده تخم مرغ  ٣ عدد

شكر ٨٠ گرم

وانيل شكری یک‌دوم قاشق چايخوري

پنير خامه ای ٥٠٠ گرم

خامه قنادی فرم گرفته   ٤٠٠ گرم

زعفران حلكرده ٣ قاشق چايخوري

گلاب ١ قاشق سوپخوري

پودر هل ١ قاشق سوپخوری

بيسكوييت ليدی فينگر به ميزان لازم

خلال پسته، گل محمدی و زعفران برای تزيين  به میزان لازم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

چای کیسه‌ای را در آب‌جوش قرار دهید و عسل را به آن بیفزائید و  بگذارید چای دم بکشد.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر و وانيل 5 دقيقه با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و سبك شود ( بهتر است اين كار را به روش بن ماری انجام دهيد).

سپس پنير خامه‌ای و خامه فرم گرفته را نيز اندکی با همزن برقي بزنيد تا صاف و یکنواخت شود. حالا زعفران، گلاب و هل را به این مخلوط بيفزاييد و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها را افزوده و مخلوط سازید .

اکنون ليدی فينگرها را در مخلوط چای و عسل بزنید و مراقب باشید که خیلی خیس و نرم نشوند!

آن‌گاه قدری از لیدی‌فینگر‌ها را در لیوان‌های مناسب دسر قرار دهید و رویشان اندکی از کرم فراهم کرده بریزید و دوباره روی کرم لیدی فینگر بچینید و به همین ترتیب لیوان‌ها را از لیدی‌فینگر و کرم پر کنید.

سپس روی لیوان‌ها را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید تا دسر آماده مصرف شود.

اکنون دسر را با خامه، خلال پسته، زعفران نسائیده و گل سرخ بیارائید.

برچسب ها: آشپزباشیدسر خوشمزهدسر هل،گلاب و زعفراندسر خوش عصط تابستانیدسر هلدسر گلابدسر زعفرانطرز تهیه دسر هل،گلاب و زعفرانعارفه ابن الرضا تعداد بازديد: 228 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است