Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:54

حلوای خامه و عسل

حلوای خامه و عسل

shooroshirin6

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن جامد 110 گرم

 

آرد 180 گرم

 

شیر خشک 30 گرم

 

شیر 90 میلی لیتر

 

عسل 90 گرم

 

شکر 100 گرم

 

خامه صبحانه 60 میلی لیتر

 

گلاب 60 میلی لیتر

 

شکلات سفید رنده کرده 60 گرم

 

اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

 

زعفران حلکرده 1 قاشق سوپخوری

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

روغن‌ و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی تغییر رنگ دهد. آن‌گاه شیر‌خشک، شیر، عسل، شکر، خامه و گلاب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. حالا این مایه را به آرد افزوده و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا حلوا از ظرف جدا شود.

اکنون وانیل و زعفران را نیز به حلوا بیفزائید و آن را در قالب چربکرده بریزید و یک ساعت در یخچال قرار دهید. آن‌گاه حلوا را با پودر پسته بیارائید.

 

برچسب ها: انواع حلواحلوای خامه و عسلحلوای عسلیحلوای خامه ایحلوا با خامه تعداد بازديد: 4000 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است