Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:51

برفی نخود (هندی)

برفی نخود (هندی)

shooroshirin5

0 0

متوسط

40 نفر

مواد مورد نیاز

نخود آبگوشتی 400 گرم

 

شیر یك‌و نیم لیتر (6 پیمانه)

 

آب 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 350 گرم

 

هل سبز 2-3 عدد

 

چوب دارچین 3-4 عدد

 

زعفران 1 پینچ

 

شیرخشك 120 گرم

 

كره 150 گرم

 

پودر بسته برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

نخود را دست‌كم 2 ساعت در آب بخیسانید. آن‌گاه آبش را دور بریزید و با 4 پیمانه از شیر بپزید.

چنانچه لازم بود، باقیمانده‌ی شیر را نیز به نخود بیفزائید تا كاملاً بپزد و نرم شود.

سپس نخود را در دستگاه غذاساز پوره كنید و چنانچه پوره خشك بود، قدری شیر به آن بیفزائید.

حالا آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

اكنون هل و چوب دارچین را درون شربت بیندازید و شربت را قدری بجوشانید.

حالا دانه‌های هل و چوب دارچین را از شربت خارج كنید و پوره‌ی نخود، زعفران، شیرخشك و كره را اضافه كنید.

آن‌گاه حلوا را روی حرارت ملایم بگذارید و پیوسته هم بزنید تا اندكی سفت شود و از ظرف جدا گردد.

اینك حلوا را از روی حرارت بردارید و در سینی مناسبی پهن كنید تا خنك شود.

سپس حلوا را به اندازه‌های دلخواه ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید و با پودر پسته و بادام هندی بیارائید.

یادآوری: می‌توانید حلوا را كمی ضخیم‌تر پهن كنید و مانند عكس با برشگر اشك برش بزنید.

 

برچسب ها: انواع دسردسر هندیآموزش حلواانواع حلواآموزش دسرشیرینی و دسربرفی نخود تعداد بازديد: 1341 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است