Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:44

مارکیز شکلاتی

مارکیز شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

شکلات شیری خرد کرده 220 گرم

کره خرد کرده 110 گرم

زرده تخم مرغ 4 عدد

شکر 95 گرم

قهوه فوری 1قاشق چایخوری

پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

آب 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه فرم گرفته 300 گرم

شکلات سفید برای تزیین به میزان لازم

میوه فصل جهت تزیین به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

قالب مربع را به اندازه 25 سانتیمتر با فویل بپوشانید و روی آن را چرب کنید. آن‌گاه شکلات را همراه با کره در کاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب کنید.

سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا زرده‌‌های همزده را همراه با قهوه، به شکلات بیفزائید و مخلوط کنید.

پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. اکنون مخلوط ژلاتین را نیز به مایه فراهم کرده بیفزائید و بعد خامه را افزوده و مخلوط کنید.

اینک کرم فراهم کرده را در قالب بریزید و آن را یک شب در یخچال نگه دارید. حالا کرم را از قالب جدا کنید و به اندازه دلخواه برش بزنید و با شکلات سفید و میوه‌ بیارائید.

برچسب ها: دسر شکلاتیآشپزباشیمریم امیریدسر خوشمزهدسر مدرندسر جدیددسر آساندسر فرانسویمارکیز شکلاتی تعداد بازديد: 1765 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است