Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:30

حلوای سیاه اردبیل

حلوای سیاه اردبیل

shooroshirin5

0 0

متوسط

46 نفر

مواد مورد نیاز

آرد نان سنگك 400 گرم

 

آرد جوانه‌ی گندم 100 گرم

 

آب 250 میلی‌لیتر (1پیمانه)

 

كره 180 گرم

 

ادویه‌ی مخصوص (هل، زنجفیل، پودر گل سرخ، فلفل قرمز، فلفل‌سیاه، جوز هندی، زردچوبه، زیره و میخك) 1 قاشق سوپخوری

 

گردوی آسیاب كرده 100 گرم

 

كنجد 50 گرم

 

شیره‌ی خرما 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ

 

هر دو آرد را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید تا بوی خوش آرد بلند شود ولی رنگش تغییر نكند!

آن‌گاه آب را بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مخلوط گرم شود.

سپس كره را كم‌كم به آن اضافه كنید و مایه را پیوسته هم بزنید تا صاف و یكدست شود و آرد طلائی‌رنگ شود.

سپس ادویه‌ها، گردو و كنجد را بیفزائید و در اواخر پخت، شیره‌ی خرما را درون حلوا بریزید.

پس از 15 دقیقه، حلوا را از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در كپسول‌های كاغذی كوچك بریزید و با پودر بادام و پودر پسته بیارائید.

 

برچسب ها: دسرآموزش حلواانواع حلواحلوای سیاه اردبیلحلوای محرمحلوای سیاهحلوای اردبیل تعداد بازديد: 1330 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این حلوا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است