Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:28

كاپ كیك كرم‌دار با پشمك

كاپ كیك كرم‌دار با پشمك

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ  3 عدد

 

كره نرم  200 گرم

 

شكر ریز  180 گرم

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌ و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكلات سیاه خردكرده  100 گرم

 

پشمك  به میزان لازم

 

پودر كاكائو  1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم كرم پرتقال

 

پوست پرتقال رنده‌كرده  1 قاشق سوپخوری

 

آب پرتقال125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

آب  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شكر  100 گرم

 

آرد ذرت  30 گرم

 

كره  30 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب 12 تائی مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. تخم‌مرغ‌ها، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 آن گاه شیر و مخلوط آرد، بیكینگ پودر و وانیلین را به طور یك در میان به مایه بیفزائید و با سرعت متوسط همزن برقی، فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

سپس شكلات را به آن بیفزائید، مایه به دست آمده را در كپسول‌های كاغذی مخصوص بریزید و یك سوم از سر كپسول‌ها را خالی بگذارید.

حالا قالب را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 25 دقیقه، كیك‌ها را بپزید.

 كیك‌ها را روی پنجره سیمی بگذارید و صبر كنید تا كاملاً خنك شوند.

اكنون كرم پرتقال را در كیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر نیم سانتیمتر، بریزید و آن را در وسط كیك‌ها تزریق كنید.

سپس رویشان را با كرم گاناش بپوشانید و با پشمك بیارائید و پودر كاكائو بپاشید. اینك كیك‌ها را برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ كرم پرتقال: پوست و آب پرتقال را همراه با آب و شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود.

 آن‌گاه قدری از این مایه را با آرد ذرت مخلوط كنید و بعد آن را به همه مایه بیفزائید. حالا پیوسته كرم را هم بزنید تا غلیظ شود و كره را به آن بیفزائید.

 اكنون روی كرم را بپوشانید و پس از خنك شدن، مصرف كنید.

یادآوری: برای تهیه كرم گاناش؛ 200 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود.

آن‌گاه 300 گرم شكلات شیری رنده‌كرده را به خامه بیفزائید و هم بزنید تا شكلات حل شود.

حالا كرم گاناش را به ظرف بزرگتری منتقل كنید، رویش را بپوشانید و پس از خنك شدن، در یخچال نگه‌دارید تا سفت شود.

 سپس آن را با همزن برقی بزنید تا قدری رنگش روشن شود و بعد مصرف كنید.

 

برچسب ها: كاپ كيككاپ كیك كرم‌دار با پشمكانواع كاپ كيكدستور كاپ كيككاپ كيك كرم داركاپ كيك با پشمك تعداد بازديد: 1628 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است