Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 - 20:27

كيك شليل

كيك شليل

shooroshirin

0 0

متوسط

60 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد........................... 3پيمانه(375 گرم)

جوش شيرين................ يك دوم  قاشق چايخوري

نمك.....................يك چهارم قاشق چايخوري

كره نرم شده ....................يك پيمانه(200گرم )

شكر................ 2پيمانه(360گرم)

تخم مرغ درشت................ 6 عدد

اسانس بادام................... يك قاشق چايخوري

وانيل ...............يك چهارم قاشق چايخوري

آب كمپوت هلو..................... يك قاشق سوپخوري

خامه.......................يك و نيم قاشق سوپخوري

ماست چكيده...................يك قاشق سوپخوري

مايونز............... يك و نيم قاشق سوپخوري

شليل پوست كنده و خردشده.....................4 پيمانه

روش‌تهیه

فر را با حرارت 175 درجه سانتيگراد گرم كنيد. قالب گرد كنگره دار 25 سانتيمتري را چرب كنيد. آرد، جوش شيرين و نمك را مخلوط كرده و كنار بگذاريد. شكر و كره را در ظرف بزرگي بزنيد تا رنگ آن روشن و پفي شود. تخم مرغها را تك تك اضافه كرده و بزنيد. اسانس و آب كمپوت را بيفزاييد و هم بزنيد. مخلوط خامه، مايونز و ماست را با مخلوط آرد يكي در ميان اضافه و با درجه كم همزن بزنيد. شليل را اضافه و در قالب بريزيد و به مدت 60 دقيقه بپزيد. و پس از خنك شدن از قالب بيرون بياوريد.

برچسب ها: کیککیک میوه ایکیک رژیمیکیک بدون فركيك شليلطرز تهیه كيك شليل تعداد بازديد: 272 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است