Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 09:06

اسلایس کنجد

اسلایس کنجد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کره نرم شده  125 گرم

شکر قهوه‌ای    140 گرم

تخم مرغ     2عدد

آرد     125 گرم

بیکینگ پودر     1 قاشق چایخوری

دارچین      یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل       1 قاشق چایخوری

کنجد     50 گرم

آشپزباشی - نجمه درویش ملا

کره و شکر قهوه ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن گاه تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر، دارچین و زنجفیل را الک کنید و آن را کم کم به مایه فراهم کرده بیفزائید و با لیسک هم بزنید.

حالا 30 گرم از کنجد را نیز به این مایه افزوده و مخلوط نمایید.اکنون مایه به دست آمده را در قالب دارای کاغذ روغنی به اندازه 20×30 سانتیمتر بریزید و صاف کنید و باقیمانده کنجد را رویش بپاشید.

اینک شیرینی را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد،آن را به اندازه دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

می‌توانید این شیرینی را در قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر نیز تهیه کنید.

این شیرینی در ظرف دربسته و در جای خنک دو هفته ماندگاری دارد.

برچسب ها: شیرینیآشپزباشیشور و شیریناسلایس کنجدیکیک کنجدی تعداد بازديد: 327 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است