Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 19:18

کــیــک آلو و بلو بری

کــیــک  آلو و بلو بری

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

کره نرم شده  180 گرم

شكر دانه ریز  180 گرم

اسانس وانیل  1 قاشق چایخوری

تخم مرغ  4 عدد درشت

دوغ بی‌نمک  180 میلی‌لیتر (سه چهارم  پیمانه)

آرد  225گرم

نشاسته ذرت   150 گرم

بيكينگ پودر 2 قاشق چایخوری

نمک  1 پینچ

آب پرتقال  125 میلی‌لیتر (یک دوم  پیمانه)

پوست پرتقال رنده کرده  1 قاشق چایخوری

بلوبری  یک دوم پیمانه

آلو سیاه  2 عدد

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود و تخم‌مرغ‌ها را یکی‌ یکی بیفزائید و مخلوط کنید.

آن‌گاه دوغ و مخلوط الک کرده مواد خشک را به طور یک در میان به مایه فراهم کرده بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

سپس آب پرتقال و پوست پرتقال را به آن بیفزائید و این مایه را در قالب بریزید.

حالا بلوبری و آلو را رویش بپاشید و کیک را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک خوشمزه خونگیکیک آلو و بلوبریپمهدیس رحیمیانروش تهیه کیک آلو و بلوبریمواد لازم برای تهیه کیک آلو و بلوبریکیک تک نفره تعداد بازديد: 967 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است