Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 31 تیر 1398 - 01:28

کیک وانیلی با کرم شکلاتی

کیک وانیلی  با کرم شکلاتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم 8-10نفر

کره نرم شده  125 گرم

شکر دانه ریز  50 گرم

تخم مرغ  2 عدد درشت

اسانس وانیل  یک‌چهارم  قاشق چایخوری

شیر  125 میلی لیتر (یک‌دوم پیمانه)

 آرد  200 گرم

بیکینگ پودر  یک‌دوم  قاشق چایخوری

نمک 1 پینچ

مواد لازم میانی

غلات صبحانه (کورن فلکس)  1 پیمانه

شکر قهوه ای روشن  50 گرم

دارچین  1 قاشق چایخوری

شکلات خرد کرده  200 گرم

مواد لازم رویه

شیر 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

خامه صبحانه 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

شکلات خرد کرده 120 گرم

پودر کاکائو 50 گرم

کره نرم  شده  120 گرم

پودر شکر 150 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه تخم مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و بعد وانیل را اضافه کنید.

سپس به طور یک در میان شیر و مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید.

حالا نیمی از مایه ‌فراهم کرده را در قالب چربکرده به اندازه 20×20 سانتیمتر بریزید و مواد میانی را رویش بریزید.

اکنون باقیمانده مایه کیک را بیفزائید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه بپزید. همینکه کیک خنک شد، رویش را با کرم شکلاتی بیارائید.

روش تهیه مواد میانی

همه مواد را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید.

روش تهیه کرم شکلاتی

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه شیر، خامه، شکلات و پودر کاکائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکلات آب شود.

سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا این مایه را به مخلوط کره و پودر شکر بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا کرم یکدستی حاصل شود.

برچسب ها: کیک وانیلیکیک عصرانهآشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک وانیلی با روکش شکلاتکیک ساده خانگیطرز تهیه کیک وانیلی تعداد بازديد: 473 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است