Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 05:42

طرز تهیه کیک لمینگتن

طرز تهیه کیک لمینگتن

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک لمینگتن

كره نرم 170 گرم

 

شكر  170 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

وانیل  یك چهارم قاشق چایخوری

 

آرد  225 گرم

 

بیكینگ پودر  2 قاشق چایخوری

 

شیر  75 میلی‌لیتر

 

پودر نارگیل  50 گرم

 

خامه فرم گرفته برای تزئین  300 گرم

 

خامه فرم گرفته برای وسط كیك  200 گرم

 

كرم شكلاتی  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه كرم شكلاتی

 

شكلات  115 گرم

 

كره  115 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

شكر  2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم گرفته  225 گرم

 

پودر كاكائو  25 گرم

 

پودر ژلاتین  1 قاشق سوپخوری

 

آب  3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی

طرز تهیه کیک لمینگتن

در كاسه، مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شوند. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخم‌مرغ، یك دقیقه آن را بزنید. سپس وانیل را اضافه كنید.

بعد آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و همراه با شیر، در چند مرحله به مایه كیك بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط كنید. مایه را در قالب لوف به گنجایش 2 لیتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.

بعد از پختن، كیك را از قالب جدا كنید و روی توری قرار دهید تا خنك شود. حالا كیك را از ارتفاع به سه قسمت كنید و روی هر برش را با كرم شكلاتی و خامه بپوشانید. برش‌‌های كیك را روی هم قرار دهید و در پایان كیك را با خامه و پودر نارگیل تزئین كنید.

یادآوری 1: قالب لوف را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

یادآوری 2: پس از مالیدن كرم شكلاتی روی برش‌‌های كیك، آن را در یخچال قرار دهید. بعد خامه را روی آن بمالید.   

روش تهیه كرم شكلاتی

در ظرف مناسبی شكلات، كره و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شكلات و كره ذوب شوند. در كاسه دیگری، تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا مایه، سبك و روشن شود سپس آن را با مخلوط شكلات، كره و كاكائو تركیب كنید و كمی هم بزنید.

اكنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا آن را به مایه شكلاتی بیفزائید و پس از خنك شدن، با خامه فرم گرفته مخلوط كنید.

 

برچسب ها: کیکآموزش شیرینیآشپزباشیكیك لمینگتنتهیه كیك لمینگتنمواد لازم كیك لمینگتنروش تهیه كیك لمینگتن تعداد بازديد: 871 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است