Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:44

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کرة نرم شده............. 250 گرم

شکر دانه ریز.............  200 گرم

تخم‌مرغ............  5 عدد

اسانس وانیل........... 1 قاشق چایخوری

آرد............ 300 گرم

بیکینگ‌پودر.......... 2 قاشق چایخوری

نمک .........1 پینچ

خامة قنادی فرم گرفته............. حدود 500 گرم

توت فرنگی خرد کرده........... به میزان لازم

شکلات رنده کرده.......... به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

فر را با دمای 160 درجة سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به آن بیفزائید و مخلوط کنید. سپس وانیل را اضافه کنید و مخلوط الک کردة آرد، بیکینگ‌پودر و نمک را درون مایه بریزید و هم بزنید. حالا مایة فراهم کرده را بطور مساوی در قالب‌ها بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بپزید. اکنون صبر کنید تا کیک‌ها خنک شوند و بعد هر کدام را از ارتفاع به دو قسمت مساوی برش دهید. آن‌گاه روی هر لایة کیک قدری خامه بمالید و توت‌فرنگی بگذارید. سپس اندکی شکلات روی کیک رنده کنید و لایة بعدی کیک را رویش بگذارید. به همین ترتیب لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را نیز با خامه بپوشانید. اینک روی کیک را با توت‌فرنگی بیارائید و در صورت دلخواه، کیک را با ویفر کاغذی خوراکی بپوشانید. حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

خواص  توت فرنگی

فراوانی آنتی اکسیدانها و پلی فنل موجود در توت فرنگی آن را به یک ماده غذایی ایده آل برای محافظت و سلامت قلب تبدیل کرده است. توت فرنگی همچنین حاوی آنتوسیانین (که مسئول رنگ قرمز توت فرنگی است )، می باشد که از سیستم گردش خون محافظت می کند و از این طریق می تواند از ایجاد پلاک در شریان‌ها جلوگیری کند و همچنین باعث تنظیم فشار خون می‌شود.

برچسب ها: کیککیک توت فرنگیطرز تهیه کیک توت فرنگیکیک بدون فر تعداد بازديد: 938 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است